Mi van a zsákodban? ~ 2015. március


Tudod-e milyen belső erőforrásaid vannak, amelyekhez a kritikus helyzetekben nyúlni lehet, hogy segítsenek rajtad a „bajban”?

Ha kudarc ér éppen, ha bántást élsz meg, ha csak rosszul indul a napod, hogyan viseled? Sokáig nyalogatod a sebeidet, vagy gyorsan kikeveredsz belőle? Átlátod, mi történik veled, vagy csak sodornak életed hullámai? Van-e benned vágy arra, hogy kicsit mélyebben, árnyaltabban megismerd, hogyan működsz ilyenkor? 
Ahogy a mesében a vándor útra kel, és a vállára akasztott tarisznyában ott az úthoz nélkülözhetetlen éltető táplálék, úgy hordozunk magunkkal mindannyian egy „zsákot”, amelybe életünk során, a mindennapokból. a mindennapok megéléséhez kincseket gyűjtünk. Sajátságos, egyedi, ránk jellemző, értékes kincsek ezek, amelyek létezéséről sokszor nem, vagy csak keveset tudunk. Érdemes időnként megállni és belekukkantani a zsákunkba. Felmérni, miket gyűjtögettünk az évek alatt, mi az, amit szeretünk, mi az, amit nem?! Mi a fontos és mi nem? Van-e olyan, amit csak hurcolunk, és nem tudjuk, hogy ott van, pedig támogató lehet számunkra? Így keresgélve, el lehet dönteni, mi az, amire szükségünk van továbbra is és mi az amitől jobb, ha elbúcsúzunk és megválunk.
Kutatásra hívunk egy Integrált kifejezés- és táncterápiás önismereti csoport keretei között, ahol a figyelmedet önmagadra, befelé fordítva, néha egymást is segítségül hívva, feltérképezheted gyengeségeidet és erősségeidet – szemrevételezheted „mi van a zsákodban”. Megszabadhatsz attól, amire már nincs szükséged és aktiválhatod, erővel töltheted fel mindazt, amiről úgy érzed hasznos a mindennapi életedben. Ebben a keresésben, talán új, számodra még ismeretlen erőforrásokra – „kincsekre” –, is rábukkanhatsz, amelyek bekerülhetnek a zsákodba!

Előzetes tánctudás nem szükséges! A foglalkozásokon ajánlott kényelmes, mozgást nem akadályozó öltözetben részt venni.

A csoportot 2 + 6 alkalomra hirdetjük – az első két alkalom nyitott, utána a csoport lezárul.
Minimumlétszám: 8 fő
Első alkalom: március közepén (pontos időpont hamarosan)
Gyakoriság: 2 hetente 4 óra
Helyszín: szervezés alatt
Csoportvezetők: Brinzanek Zsuzsa, Szabó Ágnes ~ integrált kifejezés és táncterapeuták
Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 30/4419019 és 30/3986655 telefonszámokon lehet.



Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait