ÉletKÖZÉPEN LENNI ~ 2014. szeptemberétől


„Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam, mivel az igaz útat nem lelém.” (Dante: Isteni színjáték - Fordította: Babits Mihály)

Ha 40 körül jársz, vagy már túl rajta és úgy érzed, hogy megszaporodtak a kérdéseid az életeddel kapcsolatosan, ha szeretnél válaszokat találni rájuk és nyitott vagy az önismereti munkára, várunk szeretettel a 2014. szeptemberétől induló integrált kifejezés- és táncterápiás zárt csoportba, mely várhatóan május végéig fog tartani.

Módszerünket mindenkinek ajánljuk, aki közel érzi magához, élvezi a mozgás, a tánc élményét. A műhelymunka során nem használunk speciális eszközöket, de a fantázia és a kreativitás felébresztéséhez többféle „segítséget” igénybe veszünk, mint például kendőket, takarókat, időnként agyagot, gipszet is. Sokszor előkerül a papír és különféle rajzeszközök: zsírkréta, festék, színes ceruza, amelyek a szavakon túli kifejeződésnek nyithatnak teret. A módszerben a hangsúly a kreatív önkifejezésen van, így az eszközöket is igyekszünk kreatívan használni.

Előzetes tánctudás nem szükséges! A foglalkozásokon ajánlott kényelmes, mozgást nem akadályozó öltözetben részt venni.

Első alkalom: Szeptember 27. 10:00-13:00 óráig. A foglalkozások kéthetente 3 órát tartanak majd,

Maximális csoportlétszám: 14 fő. 
Műhelytartók: Brinzanek Zsuzsa és Szabó Ágnes - IKT csoportvezetők
Helyszín: Bp. V. kerület Váci utca 19.

Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 30/4419019 és 30/3986655 telefonszámokon lehet.



Hírlevél

Ha szeretnél értesülni aktuális programjainkról és az induló csoportokról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.
Please wait